Van zaterdag 1 t/m woensdag 5 juli is het kermis in Vught-Centrum. De kermis gaat ook dit jaar gepaard met een aantal acties. Zaterdag om 14.00 uur gaan de attracties draaien. 

De volgende attracties zullen in de kermisweek te vinden zijn op De Heuvel, het Marktveld en het Maurickplein: de polyp, rups, de hullygully, funhouse -de moderne versie van de Cakewalk-, draaimolen, vliegtuigmolen, trampoline en ponyrijden.Dat geldt ook voor de bekende ‘spelen’ als touwtje trekken, ballen gooien, kop van Jut, eendjes vissen, pusher, grijpkranen en schiettent. Natuurlijk zijn de oliebollenkraam, snoepkraam en suikerspin eveneens op de Vughtse kermis te vinden.

Vrijkaartje

Maandag is het eurodag en kosten alle attracties 1 euro per rit, uitgezonderd de trampoline. Dinsdagmiddag is ingeruimd voor ‘Rondje Vught’, dat zoals ieder jaar georganiseerd wordt door het Rode Kruis. Op woensdag is het kindermiddag. Zoals voorgaande jaren krijgen alle kinderen op de basisschool in Vught en Cromvoirt daarvoor een vrijkaartje.

Inschrijving gestart voor ‘Rondje Kermis’

Dinsdag 4 juli houdt Het Rode Kruis afdeling Den Bosch voor de 31e keer het Rondje Kermis. Een rondje over de Vughtse Kermis voor mensen met een beperking uit Vught en Cromvoirt. De deelnemers verzamelen om 13.30 uur voor de Rabobank op de Markt in Vught, daarna kunnen ze tot 16.30 uur onder begeleiding van een vrijwilliger van het Rode Kruis een rondje maken over de kermis. Dit Rondje wordt mogelijk gemaakt door de kermisexploitanten en de Vughtse Horeca waar de deelnemers een drankje aangeboden krijgen.

Inschrijven via mail naar Ellen Coeleveld ecoeleveld@rodekruis.nl . Ook met vragen kunt u hier terecht.