Fietsroute Linie 1629

Fietsen langs de Linie van 1629 door het buitengebied van Vught. Over een lengte van 49 kilometer wisselen prachtige natuur en indrukwekkende cultuurhistorie elkaar voortdurend af.

Bekijk de Fietsroute

Knooppunt Vught

Wat gebeurde daar op die plek en hoe was het vroeger? Ontdek het met de app Knooppunt Vught, die geschiedenis tot leven laat komen.

Bekijk de augmented reality route

Fietsroute Van Gogh

Het Brabantse leven en landschap vormen de basis van het werk van Vincent van Gogh. Fiets door de wereld van Vincent van Gogh en beleef 335 km fietsplezier, verdeeld over vijf unieke routes.

Download de fietsroutes hier (PDF)

Ommetje Cromvoirt

Wandelroute die u kennis laat maken met de oude dijken rond Cromvoirt, het kleinschalig akkerlandschap, de bosjes en houtwallen en de herkenbare lintbebouwing van dit landelijke kerkdorp.

Wandeling door Cromvoirt (PDF)

Historische wandeling Vught

Met deze wandeling maakt u een reis door de geschiedenis van Vught. U ziet onder meer de oudste woning van Vught.

Historische wandeling door het oude Vught (PDF)

Ommetje Landgoederen Jagershagen en Sparrendaal

De wandelroute Ommetje Landgoederen gaat langs de twee landgoederen in Vught-Zuid: Jagershagen en Sparrendaal. Deze landgoederen zijn karakteristiek voor Vught.

Ommetje landgoederen (PDF)

Rondje IJzeren Man

Deze route leidt u direct langs de oever van een unieke recreatieplas in een bosrijke omgeving. Het hele jaar is het hier prettig toeven voor wandelaars, trimmers, fietsers, natuur- en waterliefhebbers. In de winter kan er - als er ijs ligt - prima geschaatst worden. Het bosmeer staat bekend om het heldere en zuivere water. Het heeft een groot zandstrand en een royaal terras met uitkijk over de hele plas en een speeltuin.

Wandeling 'Rondje IJzeren Man' (PDF)

Boerderijenfietsroute

Een fietsroute van ongeveer 2 uur (27 km) over onverharde wegen. U vertrekt vanaf de parkeerplaats bij het strandpaviljoen van recreatieplas De IJzeren Man.

Fietsroute langs boerderijen in Vught en Cromvoirt (PDF)

Wandelroute Bomen voor Vught 

Een wandelroute langs beeldbepalende en monumentale bomen in Vught. U kunt kiezen uit een wandelroute van 5 of 12 kilometer. 

Wandelroute Bomen voor Vught (PDF)

Wandelbrochure Witte Zusters-route

De route loopt vanuit NS Boxtel via Esch naar NS Vught en o.a. langs Kloosterhotel ZIN en de Petruskerk, Sparrendaal en Regina Coeli. Ze schenkt aandacht aan het religieuze erfgoed van congregaties in de gemeente Vught.

Bestel het boekje voor € 2,- via info@wittezusters.nl.