Fietsroutes in Vught

Kies je vandaag voor de unieke fietsroute Linie 1629 of stel je zelf je rondje  Vught samen? Of je nu van historie houdt of van natuur, van het dorp of van het platteland, Vught bevat de ingrediënten voor een mooie toer. 

© Brabant Marketing

Fietsroute Linie 1629

Fiets langs de historische Linie 1629 door Vught, Heusden, 's-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel. Over een lengte van 49 kilometer wisselen prachtige natuur en indrukwekkende cultuurhistorie elkaar voortdurend af.

Boerderij Fietsroute

Na deze fietsroute van 27 km over onverharde paden ben jij vast en zeker uitgewaaid. Word één met het platteland en baan je een weg langs de boerderijen in Vught.

Van Gogh-Fietsroute

Fiets naar Helvoirt, het dorp waar hij gewoond heeft, of maak een tocht naar Den Bosch om zijn werken in het Noordbrabants Museum te bewonderen. Fiets een rondje Van Gogh!

Liberation Route

Deze route volgt het pad dat de geallieerden bewandelden tijdens de bevrijding van Europa. Fiets de Liberation Route en ontdek het verhaal van de bevrijding van Noord-Brabant. 

MTB- route Loonse en Drunense duinen

Natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen is het grootste aaneengesloten stuifzandgebied van West-Europa. Stuifzandgebieden worden steeds zeldzamer, daarom is Natuurmonumenten er erg trots en zuinig op.

Fiets(en) huren?

Met een volle rugzak, sportieve kleding en waterfles paraat, kan de tocht bijna beginnen. Geen fiets bij je? Dat is hier geen probleem. In en rondom Vught vind je genoeg plekken om deze te huren. Vervolgens kan het avontuur beginnen.

 

Ga naar alle fietsverhuurders