Stort betonvloer tijdelijke winkel Albert Heijn Marktveldpassage

Stort betonvloer tijdelijke winkel Albert Heijn Marktveldpassage - Mogelijk overlast door bouwwerkzaamheden

Voor de bouw van het nieuwe woon- en winkelcentrum Marktveldplein in het centrum van Vught is een tijdelijke winkel nodig voor Albert Heijn en Etos. Buko Bouw & Winkels heeft de voorbereidende werkzaamheden hiervoor bijna afgerond en eind september wordt de betonvloer van de winkel gestort.

Dit gebeurt in de ochtend van 29 september en zal tot in de nacht duren omdat dit werk niet onderbroken kan worden. Alleen als het weer niet meewerkt moeten de werkzaamheden worden uitgesteld naar 30 september.

Het storten en afwerken van de winkelvloer veroorzaakt mogelijk overlast van bouwverkeer, licht en geluid. Dit geldt vooral voor bewoners in de Raadhuisstraat. De mogelijke overlast wordt veroorzaakt door:

  • af- en aanrijdende betonmixers vanaf de vroege ochtend tot in de middag;
  • het ‘vlinderen’ - ofwel opschuren - van de vloer gedurende de middag, avond en deel van de nacht
  • felle bouwverlichting op de bouwplaats in de avond en nacht.

Buko Bouw & Winkels bouwt de tijdelijke winkel in opdracht van GREEN en Bouwaccent. Het werk wordt uitgevoerd binnen de voorwaarden van de verleende vergunning door gemeente Vught en uiteraard binnen alle veiligheidsvoorschriften. Voor de aan- en afvoer van de betonmixers worden verkeersregelaars ingezet.

Wij rekenen op uw begrip voor de mogelijke overlast. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Bouwaccent via info@bouwaccent.nl of telefonisch 073 205 4444.