Vughtse Popquiz - The Final Edition!

"Aan al het goede komt een eind"

Na ruim 10 jaar succesvol te zijn geweest als Vughtse Popquiz is het voor ons tijd geworden om een andere weg in te slaan. Met andere w…

"Aan al het goede komt een eind"

Na ruim 10 jaar succesvol te zijn geweest als Vughtse Popquiz is het voor ons tijd geworden om een andere weg in te slaan. Met andere woorden: WE STOPPEN ERMEE! We hebben in alle voorgaande edities getracht iets moois en unieks neer te zetten met een tal van live artiesten die een ronde van de Vughtse Popquiz voor hun rekening hebben genomen. Zo heeft Ivo Severijns, bassist van o.a. Herman Brood, Powerplay en Waylon, jullie als deelnemers door de meest obscure bassintro's geloodst, is het Ariane Kievits als mezzo-sopraan gelukt ons de andere kant van het popmuziekspectrum laten beleven, bracht Johan Kramer (klein van stuk, groot van stem) zanger van Five 4 a fool ons in vervoering. Wat daarnaast te denken van de mannen van Kane, Chef’s Special, Beef, Kraak en Smaak en Jah6? Haast teveel om op te noemen maar mogen zeker niet ontbreken in deze lijst. En natuurlijk van Vughtse bodem onze eigen Flemming! We hadden dit talent al snel in de gaten en zijn blij dat ook hij een aantal jaren geleden zijn bijdrage aan dit unieke spektakel heeft geleverd.

In de laatste editie (2019!) is er zelfs via Amerika een verbinding gelegd zijn waar de The New Power Generation, begeleidingsband van Prince, onze eigen Jan Wouter voor de rest van zijn leven heeft omgedoopt tot J-DUB! Maar zoals gezegd; de koek is op, het is mooi geweest en tijd voor iets nieuws!

Na alle corona ellende en andere geopolitieke wereldshit, hebben we besloten om nog één keer een Vughtse Popquiz organiseren, en niet zomaar eentje; het wordt ' The Final edition'. We gaan eruit met een Big Bang of te wel een XL- versie!

Deze XL-popquiz wordt gehouden op zondag 29 januari 2023 in de Elzenburg, Lidwinastraat 12-C in Vught en duurt van 14.00 tot ergens rond 20.00 uur!

We gaan spelen met teams van maximaal 4 personen, inschrijfgeld is €30,- per team. Dit is inclusief een hapje en een puntzak friet per persoon, maar exclusief drank Betaling van het inschrijfgeld is op de dag zijn zelf bij binnenkomst.

Omdat we dit keer voor de XL-versie hebben gekozen is er ook een pauze ingelast tussen 17.00 - 18.00 uur. In deze pauze kun je getuige zijn van een unieke gebeurtenis. De Pizza Quick Band komt voor deze final edition nog een keer samen en zullen nog één keer live spelen! Officieel is deze band al enige jaren geleden gestopt maar, na lang vragen en volhouden door J-DUB zijn ze uiteindelijk gezwicht.

Inschrijven voor deze XL-editie kan vanaf nu via vughstepopquiz@gmail.com. Omdat we uitwijken naar een andere locatie kunnen er maximaal 40 teams aanmelden, dan is het vol. we hopen jullie allemaal te zien op de 29e januari en zegt het voort!

Tot dan…. Vincent, J-DUB en Bert

Contact

Adres:
Elzenburg
Lidwinastraat 12 C
5262 EP Vught
Plan je route

Wanneer

  • Zondag 29 januari 2023 om 14.00 uur

Prijzen

  • € 30,00 Per team - maximaal 4 personen

Locatie