Live Cooking Wildavonden

Kom het wildseizoen proeven bij hotel van der Valk 's-Hertogenbosch-Vught tijdens de live cooking wildavonden!
Dit unieke concept is voor culinaire liefhebbers van wildgerechten.

Je kunt reserveren voor 23 oktober en 20 november 2021

Aanvang: 18:30 uur

Bij het aperitief bieden zij je een amuse van wild.
Als voorgerecht serveren zij een wildpaté, gerookte zwijnham en gerookte bospaddenstoelen

Vervolgens ga je genieten van een wildbouillon met garnituur van gerookte zwijn en morille

Als hoofdgerecht bereiden de koks "Live" enkele verrassende wildgerechten
zoals Eendeborst, Hertenbiefstuk en Fazantenfilet.
Deze begeleiden zij met de klassieke gerechten zoals;
Hazenbout met pepersaus, Jachtschotel en Hazenpeper.
Uiteraard presenteren ze je hierbij de bijpassende seizoensgarnituren bestaande uit rode kool, zuurkool, spruitjes, stoofpeertjes, aardappelkroketjes, kastanjepuree en preiselberen.

Ter afsluiting serveren zij je een dessert buffet.

**Voor de niet wildliefhebbers serveren zij een alternatief.

Prijs: € 41,00 per persoon (exclusief consumpties)

Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 20,25 per kind

Wanneer

Locatie

Neem alvast een kijkje