Elbrimale Musicale

Elbrimale Musicale Vught 2018


  Dit jaar spelen en zingen ca. 70 bijzondere musici en vocalisten op 8 unieke locaties; een internationaal gezelschap met ook wederom  Vughtse inbreng.  Op vaste tijden van 40 minuten concerteren de  musici en vocalisten op deze zondagmiddag  4x op deze locaties en in de tussenliggende pauzes van 30 minuten pendelen de belangstellende muziekliefhebbers van locatie naar locatie van hun keuze. Een zeer gevarieerd aanbod van muziek- en muziekstijlen, van (licht) klassiek tot pop, voor jong en oud. 

  De entree is geheel gratis,  met als beoogd doel:  een laagdrempelig karakter om zoveel mogelijk muziekliefhebbers a) kennis te laten maken met ~ wellicht voor hen onbekende ~ muziekstijlen en b) vooral te laten genieten.

  Met  onze burgemeester voorop , stellen 8 locaties hun ruimte/personeel e.d. ook dit jaar weer gratis ter beschikking t.w.:  Het Raadhuis, Hotel Van der Valk 's-Hertogenbosch-Vught,  Kasteel Maurick, Lambertuskerk/Vughtse Toren, Landgoed Huize Bergen,  Ontmoetingscentrum DePetrus,  Service Appartementen Eikendonck en Zorgcentrum Huize Elisabeth.

  Contact

  Adres:
  Raadhuis Vught "Leeuwenstein"
  Leeuwensteinplein 5
  5261 EV VUGHT
  Plan je route

  Wanneer

  • Wethouder de heer A. van de Ven op het evenement om 13.15 uur in Het Raadhuis van Vught.

  Prijzen

  • Gratis

  Locatie

  Neem alvast een kijkje

  Reviews