Asperges in het veld
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

*GEANNULEERD* *AFHAAL* Asperges in het veld

Helaas gaat vanwegen het coronavirus het pop-up restaurant 'Asperges in het veld' niet door. Het zou dit jaar de 6e editie worden, met weer een hoop smaak, sfeer kwaliteit en beleving op locatie landerijen De Heihoorn in Cromvoirt. Maar ipv een pop-up restaurant kan je nu het aspergemenu van 10 april t/m 19 juni elke dag bestellen. Kijk op de website voor de voorwaarden en verschillende menu's. 

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. 

Het stijlvolle res…

Lees verder

Helaas gaat vanwegen het coronavirus het pop-up restaurant 'Asperges in het veld' niet door. Het zou dit jaar de 6e editie worden, met weer een hoop smaak, sfeer kwaliteit en beleving op locatie landerijen De Heihoorn in Cromvoirt. Maar ipv een pop-up restaurant kan je nu het aspergemenu van 10 april t/m 19 juni elke dag bestellen. Kijk op de website voor de voorwaarden en verschillende menu's. 

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. 

Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 175 zitplaatsen. Maar natuurlijk kun je ook een lunch of diner reserveren voor 2 personen. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft de sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Vanwege de hoge temperaturen van de afgelopen jaren wordt het paviljoen dit jaar voorzien van een klimaatbeheersingssysteem. 

18 dagen koken op topniveau

Er zijn deze editie 12 restaurant teams bereid gevonden om 1 of meerdere dagen hier te komen koken, waarvan 5 restaurants met 1 Michelin ster.

Check www.aspergesinhetveld.nl om te zien wie wanneer kookt en reserveer je couverts direct online.

Rondleiding en zelf steken

Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner van kweker Erik Verhoeven een rondleiding te krijgen over de velden en te beleven hoe de asperges biologisch/dynamisch gekweekt worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als je dat wenst.

Lees minder

Prijzen

  • van € 45,50 tot € 78,50

Locatie