Asperges in het veld

Asperges in het veld

Van donderdag 15 mei t/m zondag 1 juni 2020 vindt de 6e editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch. 

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. 

Het stijlvolle restaur…

Lees verder

Van donderdag 15 mei t/m zondag 1 juni 2020 vindt de 6e editie plaats van Asperges in het veld, een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Tweeëneenhalve week lang verrijst er weer een stijlvol pop-up restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. Midden in de natuur op landerijen De Heihoorn in Cromvoirt gelegen in het grensgebied van ’s-Hertogenbosch. 

Een team van (sterren)koks bereidt aan de velden van Verhoeven Asperges culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat het team van chefs en kelners je in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur, uiteraard bereid met de vers gestoken asperges van het land. 

Het stijlvolle restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 175 zitplaatsen. Maar natuurlijk kun je ook een lunch of diner reserveren voor 2 personen. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft de sommelier van Benier Global Wines een mooie selectie gemaakt van verschillende wijnen welke naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Vanwege de hoge temperaturen van de afgelopen jaren wordt het paviljoen dit jaar voorzien van een klimaatbeheersingssysteem. 

18 dagen koken op topniveau

Er zijn deze editie 12 restaurant teams bereid gevonden om 1 of meerdere dagen hier te komen koken, waarvan 5 restaurants met 1 Michelin ster.

Check www.aspergesinhetveld.nl om te zien wie wanneer kookt en reserveer je couverts direct online.

Rondleiding en zelf steken

Het is mogelijk om voorafgaand aan de lunch of het diner van kweker Erik Verhoeven een rondleiding te krijgen over de velden en te beleven hoe de asperges biologisch/dynamisch gekweekt worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als je dat wenst.

Lees minder

Wanneer

  • dagelijks vanaf 14 mei 2020 t/m 7 juni 2020

Prijzen

  • van € 45,50 tot € 78,50

Locatie