Willemijn en Maarten, het vaste team van Visserette Polpo en sinds 3 maanden geopend in Centrum Vught. Willemijn is de eigenaresse en Maarten is haar vaste collega. Heb jij al een vers visje geprobeerd? Beiden zijn bekend in de horeca en hebben ervaring als kok. Het op tafel toveren van de meest gastronomische gerechten op tafel is dagelijkse kost. Keukens met een hoog niveau, dat zijn ze wel gewend. Daarnaast heeft Willemijn lange tijd haar eigen restaurant gerund.

''De gekke horeca-tijden werden steeds lastiger te combineren met mijn gezinsleven. Het starten van een viswinkel vond ik daarom een mooi alternatief; de regelmatige winkeltijden, de hele dag in contact met de klanten en het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Daarnaast ben ik uiteraard ook zelf gek op vis.'' - aldus Willemijn

''Wat vind …

Willemijn en Maarten, het vaste team van Visserette Polpo en sinds 3 maanden geopend in Centrum Vught. Willemijn is de eigenaresse en Maarten is haar vaste collega. Heb jij al een vers visje geprobeerd? Beiden zijn bekend in de horeca en hebben ervaring als kok. Het op tafel toveren van de meest gastronomische gerechten op tafel is dagelijkse kost. Keukens met een hoog niveau, dat zijn ze wel gewend. Daarnaast heeft Willemijn lange tijd haar eigen restaurant gerund.

''De gekke horeca-tijden werden steeds lastiger te combineren met mijn gezinsleven. Het starten van een viswinkel vond ik daarom een mooi alternatief; de regelmatige winkeltijden, de hele dag in contact met de klanten en het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Daarnaast ben ik uiteraard ook zelf gek op vis.'' - aldus Willemijn

''Wat vind jij het leukste aan de keuken?'' Roept Willemijn naar Maarten, die druk aan het werk is in de open keuken, midden in de zaak. ''Een lekker stoofpotje, bekende recepten met een nieuwe twist, een goede gravad lax..'' volgt als reactie. ''Door de dagelijkse levering vanuit Zeeland hebben we altijd dagverse vis, dat vinden we belangrijk.''

Met trots vertelt Willemijn over de bisque met langoustine. Een zelfgemaakt recept en echte hardloper. Klanten komen hier graag voor terug. Daarnaast staat er altijd wat te proeven op de toonbank, vandaag is dat gemarineerde en gepekelde zalm.

Vanwaar de naam Visserette Polpo? ''Voor ons zat hier een wasserette. Viszaak of vishandel vonden we zo gewoontjes. Een vriend van ons kwam met het idee om Visserette te gebruiken. Dit vonden we wel passend. Daarnaast halen we veel inspiratie uit het receptenboek Polpo. Vandaar Visserette Polpo!'' Willemijn en Maarten willen in 2022 de klanten weer veel nieuwe dingen laten proeven. ''Daarnaast gewoon net zo lekker doorgaan als het nu gaat.'' Kom je snel eens langs?

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 09.00 - 18.00 uur
  • Elke vrijdag 09.00 - 20.00 uur
  • Elke zaterdag 09.00 - 17.00 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen

Kenmerken

Locatie