IJsbaan Vught

Dit jaar geen IJsbaan Vught

Aan het begin van dit jaar is de IJsbaan Vught na drie succesvolle weken afgebroken. Wij, als bestuur hebben onze sponsoren en vrijwilligers bedankt en zijn met de evaluatie en de voorbereiding voor de ijsbaan 2020-2021 begonnen. Niemand kon op dat moment vermoeden dat ons wederom geslaagde ‘Voel je thuis in de winter’- evenement niet door zou kunnen gaan. Want met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om de IJsbaan Vught, editie 2020-2021 te cancelen.

In samenspraak met de betreffende ambtenaren van de gemeente Vught hebben wij in de laatste week van augustus met het voltallige bestuur van Stichting IJsbaan Vught, helaas moeten besluiten dat er dit jaar geen ijsbaan kan komen. Door het Corona-virus en de daardoor opgelegde maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM blijkt dat wij de geplande ijsbaan niet goed kunnen en mogen realiseren. Wij kunnen in deze vreemde situatie de veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers niet volledig en altijd garanderen. Natuurlijk hadden wij als bestuur het liever anders gezien.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen een enorme teleurstelling is. Onze intentie is in de winter van 2021-2022 natuurlijk wel weer een mooi ‘Voel je thuis in de winter’- evenement te organiseren. Wij hopen dan ook weer een beroep op onze sponsoren en vrijwilligers te mogen en kunnen doen. Zodra we hier meer concrete informatie over hebben, laten wij je dat weten.

Vriendelijke groet,
Namens het bestuur Stichting IJsbaan Vught

 

Blijf op de hoogte en volg IJsbaan Vught via Facebook en Instagram.

 • Overdekte IJsbaan

  Door de overdekte ijsbaan heb je geen last van de winterse weersinvloeden tijdens jouw schaatsavontuur.

 • Contactinformatie

  Voor € 3,50 heb je de mogelijkheid om schaatsen te huren.

 • Pinguïn schaatsen

  Voor de allerkleinsten is er dagelijks tussen 15:00 - 16:00 uur Pinguïn schaatsen. Zodat zij rustig op de ijsbaan kunnen oefenen.

 • Het is IJSTIJD!

 • Sponsoren

Beleef de winter in Vught

In het centrum van Vught kun je tijdens de wintermaanden nog veel meer beleven. Kom shoppen in de sfeervolle straten van Vught en ontdek de trendy modewinkels en mooie boetiekjes.

Organisatie Stichting IJsbaan Vught