IJsbaan Vught

Dit jaar wederom geen IJsbaan Vught

Helaas, ook in seizoen 2021/2022 geen ijsbaan in het centrum van Vught.

Gezien het toenemend aantal besmettingen en de strengere maatregelen die er hoogstwaarschijnlijk aan komen, hebben we als bestuur met pijn in hart besloten ook dit jaar de ijsbaan niet door te laten gaan. De ziekenhuizen doen een dringende oproep om grootschalige evenementen niet te organiseren of af te lasten.

Met 20.000 tot 25.000 schaatsers en bezoekers per jaar willen we verantwoordelijkheid voor onze bezoekers en vrijwilligers nemen. We kunnen en willen onze vrijwilligers en bezoekers daarom niet blootstellen aan de risico's van eventuele besmetting.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen een enorme teleurstelling is. Onze intentie is in de winter van 2022-2023 natuurlijk wel weer een mooi ‘Voel je thuis in de winter’- evenement te organiseren.

Tot de volgende ijsbaan editie in 2022.

Namens het bestuur,
Stichting IJsbaan Vught

 • Overdekte IJsbaan

  Door de overdekte ijsbaan heb je geen last van de winterse weersinvloeden tijdens jouw schaatsavontuur.

 • Contactinformatie

  Voor € 3,50 heb je de mogelijkheid om schaatsen te huren.

 • Pinguïn schaatsen

  Voor de allerkleinsten is er dagelijks tussen 15:00 - 16:00 uur Pinguïn schaatsen. Zodat zij rustig op de ijsbaan kunnen oefenen.

 • Het is IJSTIJD!

 • Sponsoren

Beleef de winter in Vught

In het centrum van Vught kun je tijdens de wintermaanden nog veel meer beleven. Kom shoppen in de sfeervolle straten van Vught en ontdek de trendy modewinkels en mooie boetiekjes.

Organisatie Stichting IJsbaan Vught