Centrum Vught verwelkomt DePetrus

Centrum Vught verwelkomt DePetrus op zondag 8 april

Zoals jullie allemaal weten gaat DePetrus in het weekend van 8 april open. Heel veel mensen zullen in het centrum aanwezig zijn. Het lijkt ons de uitgelezen kans om ons daar te presenteren.

Daarom willen we op zondag 8 april van 12.00 uur tot 17.00 uur een welkomstevenement organiseren. De winkels zijn open en wij maken verschillende pleinen om je te presenteren. Niet alleen achter een kraam, maar laat zien wat je doet of kunt. We zorgen voor een podium waar muzikaal talent kan optreden. We denken mee met jullie over een presentatie en proberen daarin te faciliteren. Daarom doe ik een oproep aan jullie allemaal. Maak gebruik van deze mogelijkheid en geef je op!

Laten we met elkaar zien aan de Vughtenaren en de bezoekers van buiten Vught, hoe rijk we zijn met al die prachtige verenigingen en winkels.

Het evenement zal plaats vinden van 12.00 tot 17.00 uur.
Op het podium en bij de horeca zal een uitloop zijn tot 19.00 uur.

Je kunt je opgeven en aangeven wat je nodig hebt per mail. Voor vragen kun je jouw gegevens achter laten en dan bel of mail ik terug. Het is kort dag maar we kunnen met zijn allen de schouders eronder zetten om er een prachtig evenement van te maken. Wij kunnen het niet alleen, dus ik reken op jullie allemaal.

Reageer zo snel mogelijk dan hebben we tijd om het programma naar buiten te brengen!!!

Voor meer informatie of direct aanmelden neem contact op met

Angèle van de Water
Centrummanger
06 – 51 86 19 29
angele@centrumvught.nl